THE PILL RASTA

119,00 RON
Producător: TERRA KENDAMA
Cod produs: Terra Kendama THE PILL RASTA
Disponibilitate: Fara Stoc

PILL –ul RASTA de la producatorii canadieni de la Terra Kendama a fost asteptat de catre toti jucatorii de kendama. Alternanta celor 3 culori: verde, galben si rosu  la acest PILL a fost inspirata de modelul Tribute Rasta de la Kendama USA. Vopseaua folosita este o vopsea mata, cauciucata, cu  aspect matasos care are o mare aderenta, astfel incat se pot face ajustari foarte fine in timpul trick-urilor de echilibru. Vopseaua de acest tip de la Terra Kendama  si  Kendama USA  este de o calitate superioara fiind foarte apreciata de jucatorii profesionisti, pentru ca te ajuta sa iti imbunatatesti jongleriile.

Pentru jucatorii de kendama, descoperirea PILL-ului a fost o adevarata provocare!!! Daca iti doresti ceva un pic diferit fata de kendama, dar la fel de provocator, atunci PILL-urile de la TERRA Kendama sunt alegerea ta!! Le vei regasi intr-o varietate diferita de culori , iar PILL-ul RASTA cu siguranta te va incanta!

Producator :TERRA Kendama din Canada

Material : Lemn de fag

PILL-urile sunt ambalate intr-un ambalaj profesionist din cutie cartonata. Fiecare cutie contine o ata de rezerva,o margea,un manual ilustrat si stickere.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie