Comanda On-line

1.Alegeti produsul dorit si dati click pe”Adauga in cos”. Veti vedea, in coltul din dreapta sus,semnul cu cosul de cumparaturi, unde va apare numarul de produse pe care le-ati comandat. Pentru fiecare produs pe care doriti sa il comandati urmati acelasi pas. Daca doriti sa cautati un podus anume, dati click pe icon-ul cu lupa de langa cosul de cumparaturi (coltul dreapta sus) si vi se va deschide optiunea de cautare unde puteti sa introduceti numele produsului cautat

2. Daca doriti sa vizualizati cosul de cumparaturi mergeti pe cos (in coltul din dreapta sus) si dati click pe acesta. Se va deschide pagina de cumparaturi , in care veti vedea produsele comandate, cantitatea si suma totala de plata

3.Daca doriti sa continuati cumparaturile accesati butonul „Continua Cumparaturile” . Daca nu, mergeti la „Finalizeaza comanda”

4.Daca ati ales sa „Finalizati comanda” vi se va deschide o noua pagina unde trebuie sa completati datele dumneavoastra. Daca sunteti client nou va trebui sa bifati optiunea cu care doriti sa mergeti mai departe :”Comanda fara cont” daca nu doriti sa va creati cont sau Inregistreaza un cont nou”, daca doriti sa va creati cont.Daca aveti deja cont, atunci va rugam sa va autentificati pentru procesarea mai rapida a comenzii (in acest caz,  informatiile despre adresa dumneavoastra de livrare si facturare sunt deja salvate si veti efectua comanda mult mai rapid)

5.Daca ati ales  optiunea ”Comanda fara cont”, apasati „CONTINUA”si veti ajunge in campul in care trebuie sa completati corect si complet formularul pentru adresa de facturare.Daca adresa de livrare este aceeasi cu cea de facturare, va rugam bifati casuta respectiva. In caz contrar, mergeti la pasul urmator sa completati corect si complet informatiile cu privire la adresa de livrare.

6. La pasul „Metoda de livrare” se bifeaza casuta cu „Livrare cu Sameday - 20.00 RON” (Daca comanda dvs depaseste 300 RON, atunci bifati casuta cu "Livrare gratuita")

7. La pasul „Metoda de plata” se bifeaza „Plata la livrare”

8. Asigurati-va ca ati citit si sunteti de acord cu „Termeni si Conditii”  si bifati casuta respectiva.

9.Pasul final „Confirma comanda” . Felicitari! Comanda dumneavoastra a fost finalizata cu succes.In cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic pentru confirmare.Un e-mail de confirmare este trimis automat pe adresa folosita pentru a efectua comanda.

 

In cazul in care ati ales optiunea sa va ”Inregistrati un cont nou”, pasii sunt asemanatori :

1.Completati corect si complet campurile obligatorii pentru „Cont si facturare”(campurile marcate cu *)

2.Bifati casuta  ca ati citit si sunteti de acord cu Prelucrarea datelor cu caracter personal

3.Daca adresa de livrare este aceeasi cu cea de facturare bifati aceasta casuta. In acest caz, informatiile pentru adresa de livrare vor fi preluate de la adresa de facturare. In caz contrar, va trebui sa completati datele pentru adresa de livrare

4.Urmatorii pasi sunt la fel ca si pasii 6,7,8 si 9 din „ Comanda fara cont” (vezi mai sus)