Plata si livrare

Pretul, modalitatea de plata si modalitatea de livrare sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsul  livrat, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare (nume, adresa completa de facturare si livrare, numar telefon, adresa valida de e-mail).

Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie aferente.


Livrarea comenzii se face cu firma de curierat SAMEDAY. Plata produselor se face in numerar (cash) in momentul livrarii coletului de catre agentul Sameday (sistem ramburs).


·        Livram in toata Romania! Transportul costa 20.00 RON (catre localitatile din aria de acoperire Sameday fara KM suplimentari)

·         Atentie! Daca localitatea de destinatie nu se afla in reteaua fara Km suplimentari Sameday, la taxa de transport de 20.00 RON se adauga o taxa suplimentara de 20.00 RON +TVA.  

·         Livrarea se va realiza in intervalul 24-48 de ore de la confirmarea comenzii, exceptand duminica si sarbatorile legale.

·         Comenzile primite dupa ora 14:00 se expediaza in urmatoarea zi lucratoare!

·         In cazuri exceptionale, daca produsul comandat nu se afla in stoc in momentul comenzii, veti fi anuntat de Kendamaromania.ro in legatura cu data posibila de livrare. De asemenea, in cazul produselor ce sunt disponibile la comanda veti fi contactat telefonic sau prin e-mail in legatura cu termenul de livrare.

·         Comenzile mai mari de 300 RON beneficiaza de transport gratuit 

·         In CLUJ NAPOCA transportul este gratuit daca plata comenzii se face in avans prin transfer bancar sau ordin de plata. KENSAKI SRL va livra comanda dumneavoastra la adresa solicitata din Cluj Napoca

Kendamaromania.ro nu este responsabila pentru nelivrarea la timp a produselor, daca acest lucru tine de firma de curierat prin care au fost trimise


Conditii de livrare

La solicitarea Kendamaromania.ro sau a firmei de curierat Sameday, Clientul va face dovada identitatii sale, daca e necesar prin una sau mai multe acte emise de autoritatile oficiale si va comunica numarul de Comanda atribuit de catre Vanzator. In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre  Sameday, a numarului Comenzii. Nici o cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata daca Clientul nu indeplineste conditiile de mai sus. In cazul livrarii la locul de munca al Clientului, caz in care Sameday nu poate avea acces in locatia respectiva, Clientul trebuie sa se asigure ca poate receptiona aceasta Comanda.


IMPORTANT - Deteriorarea coletelor in timpul transportului

In pofida ambalării corecte şi riguroase, de natură a preveni incidentele în timpul manipulării şi livrării coletelor, pot interveni situaţii în care integritatea coletelor este afectată.

Vă rugăm să verificaţi integritatea coletului înainte de a accepta şi de a semna pentru primirea lui! In cazul in care observati o deteriorare a ambalajului, vă rugăm solicitaţi agentului să întocmească un proces verbal. Este singura modalitate prin care se pot solicita despăgubiri firmei de curierat pentru deteriorarea coletelor în timpul transportului. Reclamaţiile ulterioare nu sunt acceptate de firmele de curierat!