Comenzi telefonice: 0733 208 649 - de Luni pana Vineri intre 9:00-17:00.
media

Kendama originala sau contrafacuta?

  • Jan 25, 2018
  • Comments: 0

Kendama originala sau contrafacuta? Iata câteva "ponturi" pe care e bine sa le stii ca sa fii sigur ca ai ales o kendama originala.
Dimensiunile standard pentru o Kendama omologata pentru concursuri sunt: 18,5 cm lungimea kendamei, lungimea corzii 40 cm, greutatea totala a kendamei in medie 150 gr. Esența de lemn trebuie să fie una tare, de exemplu fag, cu atat mai bine daca este bambus, artar, frasin, cires sau o esenta exotica de lemn, dar asta inseamna si un pret mai mare al produsului respectiv. Ambalajul unei kendame originale trebuie să includa ata si margea de rezerva, eventual stickere si un manual ilustrat. Sigla brand-ului respectiv : Play Pro, Kendama USA (Tribute, Kaizen), Sweets Kendama, Krom, Terra Kendama trebuie sa fie inscriptionata pe Ken.
De asemenea, pe ambalajul unei cutii de la o kendama originala va fi intotdeauna trecuta varsta  recomandata pentru aceasta jucarie ( 7+ , 8+ sau 9+). Este foarte important pe cutia kendamei sa fie inscriptionat marcajul CE , ceea ce inseamna ca produsul cumparat de tine a fost testat si certificat in conformitate cu normele de calitate europene.

kendama
Comments: 0
No comments
Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*

Popular Tags