Kaizen Beech Wood-Silk Matte-Turquoise

129,00 RON
Producător: KENDAMA USA
Cod produs: Kaizen Beech Wood Silk Matte Turquoise
Disponibilitate: Fara Stoc

KAIZEN este un brand de la Kendama USA. Fiecare parte a Kendamelor Kaizen a fost gandita cu meticulozitate de catre echipa Kendama USA, facandu-se îmbunatatiri periodic, in functie de feedback-ul primit de la jucatorii de kendama. Rezultatul este o Kendama premium la un pret accesibil, o kendama pentru jucatorii entuziasti.Fiecare Kendama Kaizen are 3 parti componente ( Ken, Sarado, Tama) care se asambleaza in stilul traditional japonez.Forma Ken-ului a fost imbunatatita pentru un echilibru de precizie, iar conul tamei a fost largit pentru un joc mai performant!


Kaizen Beech Wood-Silk-Turquoise : Inspirat de culoarea turcoaz a unuia dintre cele mai populare modele Tribute, acest model nou de la Kaizen a fost vopsit in „nemuritoarea” culoare turcoaz, tot timpul la moda,insa mult imbunatatita si disponibila acum doar pentru kendamele Kaizen. Acest model a fost pictat cu vopseaua de matase rafinata, care va asigura o aderenta foarte buna, creand o suprafata fina, mata,cauciucata. Aceasta vopsea proprie celor de la KendamaUSA este deosebita si va va permite sa realizati tricuri dificile de echilibru. Stim va veti indragi aceasta kendama imediat!


Caracteristicile principale ale Kendamelor Kaizen:

-Asamblare in stilul traditional japonez din 3 parti componente (Ken, Sarado, Tama)

-Forma de maner Kaizen , iar conul Tamei usor mai deschis

-Lemn rezistent de fag, Tama vopsita cu o vopsea fina si matasoasa, cauciucata, mata

Fiecare Kendama Kaizen este ambalata intr-un ambalaj profesionist din cutie cartonata. Fiecare cutie contine o ata de rezerva,o margea,un manual ilustrat si stickere.


Date tehnice:

Testate si certificate in conformitate cu normele CE. Kendame cu dimensiuni standardizate pentru competitii!

  Dimensiuni:       

·         inaltime: 17.94  cm

·         latime: 6.98 cm

·         diametru bila: 6.00 cm

·          lungimea atei: 40.00 cm

Greutate: bila: 75 gr, greutate mâner: 75 gr, total greutate (ambalaje incluse): 200 gr

Kendamele Kaizen sunt  recomandate copiilor cu varsta mai mare de 8 ani.

Avertisment! Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni din cauza componentelor mici si a atei lungi. Pericol de strangulare si inecare prin inghitirea componentelor mici. Jucarie continand o minge mica.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie