Tribute Kendama Pink (roz)

99,00 RON
Producător: KENDAMA USA
Cod produs: Tribute Kendama Pink
Disponibilitate: Fara Stoc

Tribute este un brand premium de la Kendama USA, o combinatie de neegalat intre design si performanta jocului!

Kendamele Tribute sunt confectionate din lemn de fag de cea mai buna calitate,lemn de fag certificat FSC, certificare care asigura practici de silvicultura sustenabila.Rezistenta manerului kendamelor Tribute a fost imbunatatita prin fixarea permanenta a „Sarado”-ului de „Ken”, astfel incat, la aceste kendame nu mai exista riscul sa se miste Sarado pe Ken in timpul jocului. De asemenea, tot in scopul de a creste rezistenta manerului si pentru a reduce la minim riscul ruperii Ken-ului datorita uzurii,pe toata lungimea Ken-ului si a Sarado-ului, s-a introdus un fir metalic de rezistenta. In felul acesta, la aceste kendame riscul ruperii Ken-ului este minim.Modul de schimbare al atei este  si el simplificat, nemaifiind nevoie sa se indeparteze Sarado de pe Ken, pur si simplu ata se trece dintr-o parte in alta, prin Sarado si Ken.

Ata folosita este un una speciala, din fibre speciale de o calitate superioara, care ofera mai multa rezistenta, dar si elasticitate in timpul jocului.

Ken-ul a fost usor ingrosat spre mijlocul manerului, imbunatatind astfel echilibrul si distributia greutatii pentru multe tricuri de echilibru, cum ar fi „Lighthouse” si „Lunars”.

Anii de experienta in producerea kendamelor si feedback-ul constant de la jucatorii nostri Pro, au contribuit la realizarea acestor kendame Tribute unice si speram sa va bucurati de ele la fel de mult ca si noi!

Fiecare Kendama Tribute este ambalata intr-un ambalaj profesionist de tip tub de plastic. Fiecare  ambalaj contine o ata de rezerva,o margea,un manual ilustrat si stickere.


Date tehnice:

Testate si certificate in conformitate cu normele CE. Kendame cu dimensiuni standardizate pentru competitii!

Dimensiuni:       

·         inaltime: 17.94  cm

·         latime: 6.98 cm

·         diametru bila: 6.00 cm

·         lungimea atei: 40.00 cm

Greutate: bila: 75 gr, greutate mâner: 75 gr, total greutate (ambalaje incluse): 200 gr

Kendamele Tribute  sunt  recomandate copiilor cu varsta mai mare de 8 ani.

Avertisment! Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni din cauza componentelor mici si a atei lungi. Pericol de strangulare si inecare prin inghitirea componentelor mici. Jucarie continand o minge mica.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie