THE PILL BAMBOO (BAMBUS)

129,00 RON
Producător: TERRA KENDAMA
Cod produs: Terra Kendama THE PILL BAMBOO
Disponibilitate: Fara Stoc

Noile Pill-uri din esente exotice de la Terra Kendama ( Bambus, Padauk sau Purpleheart) au fost create cu gandul la jucatorii din lumea intreaga. Aspectul lor rafinat, atragator si textura placuta la atingere , confera acestor PILL-uri o unicitate greu de egalat. Terra Kendama a ales aceste esente exotice de lemn datorita aspectului estetic deosebit si densitatii diferite fata de cea a lemnului de fag.  Pill-ul din lemn de bambus este preferat de multi jucatori, nu doar datorita aspectului unic, dar mai ales pentru sunetul specific al bambusului cand se da un “spike”.

Producator :TERRA Kendama din Canada

Material : Lemn de bambus

PILL-urile sunt ambalate intr-un ambalaj profesionist din cutie cartonata. Fiecare cutie contine o ata de rezerva,o margea,un manual ilustrat si stickere.


Recomandarea Terra Kendama: “ Va rugam sa luati in calcul  ca structura si densitatea esentelor de lemn exotice, cum este si cea de bambus, este diferita de cea a lemnului de fag, din care sunt confectionate majoritatea kendamelor si pill-urilor.Orice jucarie din lemn va prezenta urme de uzura in timp.Pentru a va pastra PILL-ul timp indelungat intr-o stare cat mai buna, va recomandam sa va jucati deasupra unor suprafete mai moi , cum ar fi iarba sau covorul. Esentele de lemn exotice, desi sunt mai rezistente la uzura zilnica, se pot insa sparge sau crapa mai usor decat lemnul de fag, la contactul cu suprafete dure /tari, de aceea va rugam sa va jucati cu aceste PILL-uri intr-un mod responsabil” 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie