THE PILL CHERRY WOOD (CIRES)

139,00 RON
Producător: TERRA KENDAMA
Cod produs: Terra Kendama THE PILL HARDWOOD CHERRY
Disponibilitate: Fara Stoc

PILL ORIGINAL direct de la inventatorii PILL-ului : TERRA Kendama din CANADA!!!

“PILL”-ul este o jucarie inventata de jucatorii profesionisti de kendama de la TERRA Kendama din Canada.PILL-ul a fost “descoperit” intamplator de “kendamistii” de la Terra. Din pasiunea jocului cu Kendama, acestia au inceput sa faca jonglerii si cu alte bucati de lemn si in felul acesta au ajuns sa “inventeze” PILL-ul, o jucarie foarte potrivita pentru trick-uri de echilibru, deoarece, spre deosebire de kendama, greutatea PILL-ului este uniform distribuita. Aceasta inseamna alta coordonare maini-ochi-corp.

Pill-urile obisnuite sunt confectionate din lemn de fag, insa modelul HARDWOOD CHERRY de la TERRA Kendama este realizat din lemn de cires, o esenta de lemn cu duritate crescuta.Astfel, PILL-ul HARDWOOD CHERRY este un model avand o rezistenta crescuta la uzura, iar lemnul de cires, avand o densitate mai mare, confera acestui PILL o greutate mai mare, pentru un echilibru mai mare in timpul jocului.

Producator :TERRA Kendama din Canada

Material : Lemn de cires

PILL-urile sunt ambalate intr-un ambalaj profesionist din cutie cartonata. Fiecare cutie contine o ata de rezerva,o margea,un manual ilustrat si stickere.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Etichete: Pill, Terra, lemn cires