Prelucrarea datelor cu caracter personal

Site-ul www.kendamaromania.ro este proprietatea SC Kensaki SRL, societate inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J12/2002/2016, avand Codul Unic de Inregistrare 36095826.

Completarea de catre Utilizatori a formularelor de pe site (formularul de creare de Cont si/sau de Comanda) echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca datele cu caracter personal  sa fie incluse in baza de date a www.kendamaromania.ro.

Colectam urmatoarele tipuri de date cu caracter personal de la dvs: nume si prenume, e-mail, nr de telefon, adresa de livrare si adresa de facturare. Aceste date personale vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui site. Astfel, adresa de e-mail va fi folosita pentru confirmarea si evolutia comenzilor, nr de telefon pentru a va contacta in vederea confirmarii comenzilor plasate pe site-ul nostru, adresa de facturare pentru a va emite factura, adresa de livrare pentru livrarea comenzilor. Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.

Avem incheiate contracte cu prestatori de servicii (firma de curierat Urgent Cargus), iar acestia pot avea acces la datele dumneavoastra cu caracter personal, insă KendamaRomania.ro nu i-a autorizat sa utilizeze sau să dezvaluie datele dumneavoastra  cu caracter personal decat in stricta legătura cu prestarea serviciilor lor, respectiv livrarea comenzilor catre dvs.

SC Kensaki SRL se obligă să respecte dispozițiile Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, denumit în continuare GDPR, Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, Legea nr. 365/2002 privind comerțul electronic și O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

Utilizatorilor/Clientilor le sunt garantate drepturile privind protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Utilizatorii/Clientii  au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Utilizatorul/Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul KENSAKI SRL  sau pe adresa de e-mail office@kendamaromania.ro